Asiakaspalvelu

Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä?

Inhimillinen vuorovaikutus on hyvän asiakaspalvelun ydin. Tämä käytännönläheinen opaskirja ei sorru sanamagiikkaan ja teoretisointiin, vaan tarjoaa lukijalle erilaisiin palveluhaasteisiin valmentavia ajattelumalleja. Todelliset palveluesimerkit eri puolilta maailmaa puretaan Eric Bernen transaktioanalyysillä huumoria unohtamatta. Kirja osoittaa, että asiakkaan kuunteleminen ja talonpoikaisjärjen käyttö ovat onnistuneen asiakaspalvelun keskeiset tekijät.

  • Pehmeäkantinen kirja; 176 sivua
  • Kustantaja: AMK-Kustannus, 2008
  • Kieli: suomi

Kirja soveltuu erityisesti markkinoinnissa, myynnissä ja asiakaspalvelussa työskenteleville, alaa opiskeleville oppikirjaksi, ja esimiehille.

Liiketalous 2/2008: "Suhteellisen paljon käsitellystä ja arkipäiväisestä aiheesta on onnistuttu tekemään mielenkiintoinen ja ajatuksia avaava kirja."

Muita kirjoja

En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (kirjat) Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (kirja) Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (kirja) Superrikkaat ja rutiköyhät. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (kirja) Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston omaelämäkerta (kirja) Kullattu kakkalapio. Satiireja. Kirjoittanut Päivi Kannisto (kirja) Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto Onnelliset yhdessä. Vapaa ja ilmainen parisuhdekirja aikuisille (vapaa kirja) Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (vapaa kirja) La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (vapaa kirja) Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Global Nomads and Extreme Mobilities. Tohtori Päivi Kannisto (akateeminen tietokirja) Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. Tohtori Päivi Kannisto (väitöskirja) Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (väitöskirja, maksuton verkkolataus)