En kestä tätä enää!

Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta

Olisitko onnellisempi, jos ammentaisit inspiraatiota toisin valinneilta?

Maailmanlaajuinen tautiepidemia on kääntänyt koko maailman ylösalaisin. Kuinka löytää elämälle mieli, kun työttömyys, köyhyys, kiihkokansallismielisyys ja kuolemanpelko ahdistavat?

Kirja En kestä tätä enää! kertoo viisi huikeaa tarinaa ihmisistä, jotka ovat löytäneet onnensa oravanpyörän ulkopuolelta. Heitä ajavat intohimo elämään, luontoon, matkustamiseen, idän filosofioihin, vapaaehtoistyöhön ja hakkerikulttuuriin. He ovat luoneet omannäköisen elämän vapaana valtavirran arvoista ja tarjoavat ideoita ja inspiraatiota muutosta etsiville.

  • Formaatit: pehmeäkantinen kirja, e-kirja ja äänikirja (kesto 5h 45min)
  • ISBN 9789523514669 ja 978-952-351-449-2; suositushinta 27 €
  • Into Kustannus, 2020
Kirja valaisee kuinka elämää voi elää suvaitsevammin ja vapaammin. Kirjassa on viisi tarinaa henkilöistä, jotka ovat tehneet elämäntapamuutoksen oravanpyörän ulkopuolella. Nämä ihmiset ovat luoneet omannäköisensä elämän vapaana valtavirran arvoista. Itseäni kiehtoi kovasti kirjassa oleva Nancyn tarina. Nietzschen ajatukset myös puhuttelivat, tästä tulikin mieleen lukion filosofian kurssi 80-luvulta ja sellainen kurssiin liittyvä harmahtava pieni kirjanen, joka oli täynnä suurten ajattelijoiden ajatuksia. Kirjan lopusta löytyy elämänhallintaan liittyviä harjoituksia… En kestä tätä enää -kirja oli inspiroiva, tosin kirjan henkilöiden elämäntapamuutokset olivat niin suuria, että itse en ihan taipuisi noin suuriin muutoksiin. Mutta jo ajatusta "Uskallatko elää juuri itsesi näköistä elämää?" kannattaa miettiä.

Maksuttomia äänikirjoja

Kirja Vapaana elämisen taito kansikuva Kirja Platinainen pilvenreuna kansikuva Kirja Elämäni nomadina kansikuva Kirja Superrikkaat ja rutiköyhät kansikuva Kirja Kuuma loma kansikuva Kirja Intuitionisti kansikuva Kirja Tietoverkkotrilleri Takaportti kansikuva Kirja Kullattu kakkalapio kansikuva Kirja Maailmankuvia podcast kansikuva

Muita kirjoja

Kirjan Intuitionisti - Seikkailu minuuden syövereihin. Päivi ja Santeri Kannisto, 2021 kansikuva Kirjan Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (Tammi, 2020) kansikuva Kirjan Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (Atena, 2018) kansikuva Kirjan Superrikkaat ja rutiköyhät. Reppureissulla eriarvoistuvassa maailmassa (Atena, 2016) kansikuva Kirjan Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Atena, 2914) kansikuva Kirjan Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (Atena, 2012) kansikuva Kirjan Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (AMK-Kustannus, 2008) kansikuva Kirjan Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston erokirja tietoyhteiskunnasta, yrittäjyydestä ja GNU/Linuxista (HyväElämäKirjat.com, 2023 ja AMK-Kustannus, 2007) kansikuva Kirjan Kullattu kakkalapio. Satiireja (Siniplaneetta, 2007) kansikuva Kirjan Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto. (Kustannus HD, 2009) kansikuva Kirjan Onnelliset yhdessä. Parisuhdekirja (maksuton ja vapaa, 2007) kansikuva Kirjan Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Drifting Sands Press, 2012) kansikuva Kirjan Global Nomads and Extreme Mobilities (Ashgate/Routledge, 2016) kansikuva Kirjan Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. (Tilburg University, 2014) kansikuva Kirjan Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (SKS, 1997) kansikuva

Tarjoukset

Maksuttomia äänikirjoja

Vapaita kirjoja