Takaportti

Tietoverkkotrilleri

Karri Luomaa, Internetiä työkseen sensuroivaa poliisia kiristetään verkossa. Penkoessaan juttua hän törmää kansainväliseen lapsipornorinkiin ja verkkorikollisiin, jotka toimivat laeista ja eri maiden rajoista piittaamatta. Raja hyvän ja pahan välillä hämärtyy eikä kukaan meistä ole enää turvassa.

  • Kovakantinen kirja; fiktio, tietoverkkotrilleri; 205 sivua
  • ISBN 9789525556629; suositushinta 26,50 €
  • Kustantaja: Kustannus HD, 2009

Tulevaisuudentutkijat pohtivat megatrendejä ja teknologia-aaltoja, mutta Takaportti antaa aavistuksen, millaista siinä tulevaisuudessa on elää. Siis aivan kohta.

Kerrankin tietoverkkotrilleri, jonka ymmärtämiseen ei tarvita help-deskiä! Takaportti todistaa, että nettimaailmasta on mahdollista kirjoittaa mehevästi ja ymmärrettävästi, koneiden näppäimistöjen kautta kommunikoiviin henkilöihin nojaten. Takaportin poliisit ja rikolliset eivät ole mustavalkoisesti hyviä tai pahoja,vaan loikkivat moraalisen harmaakortin vaaleilla ja tummemmilla alueilla kuten oikeat ihmiset.

Äänikirjoja

Maksa mitä jaksat

Kirja Elämäni nomadina äänikirja kansikuva Kirja Superrikkaat ja rutiköyhät äänikirja kansikuva Kirja Intuitionisti äänikirja kansikuva Kirja Kullattu kakkalapio äänikirja kansikuva Kirja Maailmankuvia podcast kansikuva

Muita kirjoja

Kirjan Intuitionisti - Seikkailu minuuden syövereihin. Päivi ja Santeri Kannisto, 2021 kansikuva Kirjan En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (Into, 2020) kansikuva Kirjan Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (Tammi, 2020) kansikuva Kirjan Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (Atena, 2018) kansikuva Kirjan Superrikkaat ja rutiköyhät. Reppureissulla eriarvoistuvassa maailmassa (Atena, 2016) kansikuva Kirjan Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Atena, 2914) kansikuva Kirjan Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (Atena, 2012) kansikuva Kirjan Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (AMK-Kustannus, 2008) kansikuva Kirjan Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston erokirja tietoyhteiskunnasta, yrittäjyydestä ja GNU/Linuxista (AMK-Kustannus, 2007) kansikuva Kirjan Kullattu kakkalapio. Satiireja (Siniplaneetta, 2007) kansikuva Kirjan Onnelliset yhdessä. Parisuhdekirja (maksuton ja vapaa, 2007) kansikuva Kirjan Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Drifting Sands Press, 2012) kansikuva Kirjan Global Nomads and Extreme Mobilities (Ashgate/Routledge, 2016) kansikuva Kirjan Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. (Tilburg University, 2014) kansikuva Kirjan Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (SKS, 1997) kansikuva

Tarjoukset

Maksa mitä jaksat -tuotteet

Maksuttomat verkkolataukset