Asiakaspalvelu

Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä?

Inhimillinen vuorovaikutus on hyvän asiakaspalvelun ydin. Tämä käytännönläheinen opaskirja ei sorru sanamagiikkaan ja teoretisointiin, vaan tarjoaa lukijalle erilaisiin palveluhaasteisiin valmentavia ajattelumalleja. Todelliset palveluesimerkit eri puolilta maailmaa puretaan Eric Bernen transaktioanalyysillä huumoria unohtamatta. Kirja osoittaa, että asiakkaan kuunteleminen ja talonpoikaisjärjen käyttö ovat onnistuneen asiakaspalvelun keskeiset tekijät.

  • Pehmeäkantinen kirja; 176 sivua
  • ISBN 9789525491388; suositushinta 26 €
  • Kustantaja: AMK-Kustannus, 2008

Kirja soveltuu erityisesti markkinoinnissa, myynnissä ja asiakaspalvelussa työskenteleville, alaa opiskeleville oppikirjaksi, ja esimiehille.

Suhteellisen paljon käsitellystä ja arkipäiväisestä aiheesta on onnistuttu tekemään mielenkiintoinen ja ajatuksia avaava kirja. Kirja sopii mainiosti tarkoitukseensa eli itseopiskeluun jo työelämässä oleville sekä oppikirjaksi tai oheislukemiseksi markkinoinnin ja liiketalouden opiskelijoille. Teoksen avulla on varmasti myös pelkästään asiakkaan roolissa viihtyvien mahdollista avartaa näkemyksiään asiakaspalvelutilanteisiin liittyen.

Maksuttomia äänikirjoja

Kirja Vapaana elämisen taito kansikuva Kirja Platinainen pilvenreuna kansikuva Kirja Elämäni nomadina kansikuva Kirja Superrikkaat ja rutiköyhät kansikuva Kirja Kuuma loma kansikuva Kirja Intuitionisti kansikuva Kirja Tietoverkkotrilleri Takaportti kansikuva Kirja Kullattu kakkalapio kansikuva Kirja Maailmankuvia podcast kansikuva

Muita kirjoja

Kirjan Intuitionisti - Seikkailu minuuden syövereihin. Päivi ja Santeri Kannisto, 2021 kansikuva Kirjan En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (Into, 2020) kansikuva Kirjan Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (Tammi, 2020) kansikuva Kirjan Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (Atena, 2018) kansikuva Kirjan Superrikkaat ja rutiköyhät. Reppureissulla eriarvoistuvassa maailmassa (Atena, 2016) kansikuva Kirjan Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Atena, 2914) kansikuva Kirjan Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (Atena, 2012) kansikuva Kirjan Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston erokirja tietoyhteiskunnasta, yrittäjyydestä ja GNU/Linuxista (HyväElämäKirjat.com, 2023 ja AMK-Kustannus, 2007) kansikuva Kirjan Kullattu kakkalapio. Satiireja (Siniplaneetta, 2007) kansikuva Kirjan Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto. (Kustannus HD, 2009) kansikuva Kirjan Onnelliset yhdessä. Parisuhdekirja (maksuton ja vapaa, 2007) kansikuva Kirjan Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Drifting Sands Press, 2012) kansikuva Kirjan Global Nomads and Extreme Mobilities (Ashgate/Routledge, 2016) kansikuva Kirjan Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. (Tilburg University, 2014) kansikuva Kirjan Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (SKS, 1997) kansikuva

Tarjoukset

Maksuttomia äänikirjoja

Vapaita kirjoja