Onnelliset yhdessä

Parisuhdekirja

Onnelliset yhdessä on parisuhdekirja aikuiselle, joka kaipaa onnellista parisuhdetta ja hyvää seksiä. Se ohjaa etsimään vastauksia onnellisen parisuhteen taustalla piileviin kysymyksiin: ”Olenko onnellinen?”, ”Mitä minä haluan elämältäni?”, "Miksi meillä riidellään ja kuinka sen saa loppumaan?", "Voinko muuttaa toista?", "Miksi seurustelu ei etene?", "Mistä apu ennenaikaiseen siemensyöksyyn ja orgasmivaikeuksiin?", "Miten estetään seksielämän urautuminen?", "Koska on parempi erota?", "Miten irrottautua vahingollisista parisuhdekaavoista?" ja ”Mikä on minun elämäni tarkoitus?” Parisuhteen solmuja avataan Eric Bernen transaktioanalyysillä.

  • Tulossa uudistettu painos ja englanninkielinen käännös. Haluatko auttaa?
  • Maksuton sähkökirja (PDF); 114 sivua
  • ISBN 9789529266777; suositushinta 0,00 €
  • Vapaa epäkaupalliseen käyttöön (CC BY-NC-SA 1.0), 2007

Teemme uudistetusta suomenkielisestä painoksesta painokulujen hintaisen (noin 15€) painetun kirjan, jos kiinnostusta löytyy riittävästi kattamaan kustannukset. Oletko kiinnostunut painetusta kirjasta?

Onnelliset yhdessä havainnollistaa elämän makuisten esimerkkien avulla, miten omaksutut roolit ja asenteet ohjaavat ihmisten välistä vuorovaikutusta ja miten konflikteista voi selvitä. Terävä analyysi tarjoaa pohdittavaa niin ensimmäistä kumppaniaan etsiville nuorille sinkuille kuin jo pitkään parisuhteessa eläneille perheellisille, jotka haluavat panostaa onnellisuuteen. Seksuaalisuus ja seksin eri muodot ovat saaneet kirjassa oman lukunsa, jossa ei kierrellä ja kaarrella vaan mennään käytännönläheisesti suoraan asiaan.

Maksuttomia äänikirjoja

Kirja Vapaana elämisen taito kansikuva Kirja Platinainen pilvenreuna kansikuva Kirja Elämäni nomadina kansikuva Kirja Superrikkaat ja rutiköyhät kansikuva Kirja Kuuma loma kansikuva Kirja Intuitionisti kansikuva Kirja Tietoverkkotrilleri Takaportti kansikuva Kirja Kullattu kakkalapio kansikuva Kirja Maailmankuvia podcast kansikuva

Muita kirjoja

Kirjan Intuitionisti - Seikkailu minuuden syövereihin. Päivi ja Santeri Kannisto, 2021 kansikuva Kirjan En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (Into, 2020) kansikuva Kirjan Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (Tammi, 2020) kansikuva Kirjan Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (Atena, 2018) kansikuva Kirjan Superrikkaat ja rutiköyhät. Reppureissulla eriarvoistuvassa maailmassa (Atena, 2016) kansikuva Kirjan Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Atena, 2914) kansikuva Kirjan Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (Atena, 2012) kansikuva Kirjan Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (AMK-Kustannus, 2008) kansikuva Kirjan Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston erokirja tietoyhteiskunnasta, yrittäjyydestä ja GNU/Linuxista (HyväElämäKirjat.com, 2023 ja AMK-Kustannus, 2007) kansikuva Kirjan Kullattu kakkalapio. Satiireja (Siniplaneetta, 2007) kansikuva Kirjan Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto. (Kustannus HD, 2009) kansikuva Kirjan Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Drifting Sands Press, 2012) kansikuva Kirjan Global Nomads and Extreme Mobilities (Ashgate/Routledge, 2016) kansikuva Kirjan Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. (Tilburg University, 2014) kansikuva Kirjan Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (SKS, 1997) kansikuva

Tarjoukset

Maksuttomia äänikirjoja

Vapaita kirjoja