La Habanera

Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään

Uskallatko sinä tavoitella onnellisuutta?

Kirjassa tehdään kolme eri matkaa: matka omaan sisimpään, matka maailman ääriin ja matka ulos oravanpyörästä. Toivomme sen herättävän lukijassa sisäisen keskustelun omista henkilökohtaisista päämääristä ja johtavan omien motiivien tarkasteluun itsekkäämmästä näkökulmasta. Kirjaan sisältyy onnellisuutta mittaavat testit.

"Olemassaolo on merkityksetöntä, jos elämällä ei ole tarkoitusta. Jos et tiedä, mitä henkilökohtaisesti haluat elämältäsi, pysähdy ja etsi vastausta. Muutos voi alkaa vain omasta itsestäsi, sillä muut saarnaavat sinulle sitä mikä heitä hyödyttää."

  • 5. painos; 70 sivua;värillinen pokkari omakustannushintaan ja vapaa sähkökirja
  • ISBN 9789526786902; suositushinta 0,00 €
  • Tekijänoikeusvapaa; kielet: englanti, heprea, suomi; vapaasti käännettävissä eri kielille
…Minä ja useat tuttuni ovat asuneet vuosikausia ulkomailla ja osa on jäänyt niille maille. Mutta meistä monikaan ei jäänyt ensin Suomeen takomaan uraa, vaan lähti heti kun pystyi. Ja kaikki ovat joutuneet elättämään itsensä työnteolla, tavalla tai toisella, jossakin vaiheessa. Minä lähdin opiskelemaan, sitten rakkaus vei muualle. Ihan tuttu tarina siis. Palasin kymmenen vuoden jälkeen Suomeen. Olen ollut pois työelämästä muutaman vuoden lasten takia eikä ole kiire takaisin. Mieheni tekee nyt työtä ja jossakin vaiheessa toivomme voivamme vaihtaa osia. Tunnen olevani aidosti onnellinen ja tekeväni juuri sitä mitä olen aina halunnut. Olenko oikeassa, että ennen kaikkea omat kokemuksenne työnteosta ja uranluomisesta ovat saaneet teissä aikaan noin voimakkaan vastareaktion? Eikö kuitenkin mielestänne ole mahdollista, että monella on olemassa parempi balanssi elämässä kuin teillä aiemmin elämässänne oli? Vaikka omassa ystäväpiirissännekin olisi himosuorittajia ja materiankerääjiä, minä taas tunnen paljon ihmisiä, joilla on elämänarvot aika hyvin kohdallaan. Joka tapauksessa oli innostavaa ja mielenkiintoista lukea elämästänne ja rohkeasta elämänmuutoksestanne! Kiitos siitä!

Maksuttomia äänikirjoja

Kirja Vapaana elämisen taito kansikuva Kirja Platinainen pilvenreuna kansikuva Kirja Elämäni nomadina kansikuva Kirja Superrikkaat ja rutiköyhät kansikuva Kirja Kuuma loma kansikuva Kirja Intuitionisti kansikuva Kirja Tietoverkkotrilleri Takaportti kansikuva Kirja Kullattu kakkalapio kansikuva Kirja Maailmankuvia podcast kansikuva

Muita kirjoja

Kirjan Intuitionisti - Seikkailu minuuden syövereihin. Päivi ja Santeri Kannisto, 2021 kansikuva Kirjan En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (Into, 2020) kansikuva Kirjan Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (Tammi, 2020) kansikuva Kirjan Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (Atena, 2018) kansikuva Kirjan Superrikkaat ja rutiköyhät. Reppureissulla eriarvoistuvassa maailmassa (Atena, 2016) kansikuva Kirjan Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Atena, 2914) kansikuva Kirjan Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (Atena, 2012) kansikuva Kirjan Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (AMK-Kustannus, 2008) kansikuva Kirjan Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston erokirja tietoyhteiskunnasta, yrittäjyydestä ja GNU/Linuxista (HyväElämäKirjat.com, 2023 ja AMK-Kustannus, 2007) kansikuva Kirjan Kullattu kakkalapio. Satiireja (Siniplaneetta, 2007) kansikuva Kirjan Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto. (Kustannus HD, 2009) kansikuva Kirjan Onnelliset yhdessä. Parisuhdekirja (maksuton ja vapaa, 2007) kansikuva Kirjan Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (Vapaa ja ilmainen) kansikuva Kirjan Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (Drifting Sands Press, 2012) kansikuva Kirjan Global Nomads and Extreme Mobilities (Ashgate/Routledge, 2016) kansikuva Kirjan Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. (Tilburg University, 2014) kansikuva Kirjan Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (SKS, 1997) kansikuva

Tarjoukset

Maksuttomia äänikirjoja

Vapaita kirjoja