Brasilia Bra$ilia!

Turistiopas brasilialaisille

Oletko koskaan miettinyt, mikä on Brasilian menestyksen salaisuus? Maa on yksi maailman johtavista turistikohteista ja tekee matkustavaisilla ison tilin. Tämä humoristinen turistiopas sisältää hyödyllistä tietoa kaikille Brasiliaan ja muihin suosittuihin kohteisiin matkustaville. Kurkista kulissien taakse niin et tule tietämättäsi huijatuksi!

  • 4. painos; 34 sivua; pokkari ja vapaa sähkökirja (PDF)
  • Julkaistu ensimmäisen kerran sähköisessä muodossa 14.2.2005
  • ISBN 978-9526786940
  • Tekijänoikeusvapaa; kielet: englanti, espanja, suomi
  • Asiasanat: Brasilia, matkustaminen, turismi, opas, koulutus, huumori, satiiri

Tämä helppo ja suoraviivainen opas auttaa sinua perustamaan oman menestyksekkään matkailuyrityksen (mutta vain jos olet brasiliainen). Koska maailmancup ja olympialaiset ovat lähestymässä, voit syyttää ainostaan itseäsi, jos et pistä yritykselläsi rahoiksi. Kirjaa ovat tiettävästi käyttäneet – kirjailijoiden tahdon vastaisesti – myös jotkut ei-brasilialaiset turistit välttääkseen pahimpia sudenkuoppia tässä 'tulevaisuuden maassa'.

Tämä kirja on vapaasti käännettävissä eri kielille!

Muita kirjoja

En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (kirjat) Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (kirja) Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (kirja) Superrikkaat ja rutiköyhät. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (kirja) Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (oppikirja) Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston omaelämäkerta (kirja) Kullattu kakkalapio. Satiireja. Kirjoittanut Päivi Kannisto (kirja) Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto Onnelliset yhdessä. Vapaa ja ilmainen parisuhdekirja aikuisille (vapaa kirja) La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (vapaa kirja) Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Global Nomads and Extreme Mobilities. Tohtori Päivi Kannisto (akateeminen tietokirja) Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. Tohtori Päivi Kannisto (väitöskirja) Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (väitöskirja, maksuton verkkolataus)