La Habanera

Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään

Uskallatko sinä tavoitella onnellisuutta?

Kirjassa tehdään kolme eri matkaa: matka omaan sisimpään, matka maailman ääriin ja matka ulos oravanpyörästä. Toivomme sen herättävän lukijassa sisäisen keskustelun omista henkilökohtaisista päämääristä ja johtavan omien motiivien tarkasteluun itsekkäämmästä näkökulmasta. Kirjaan sisältyy onnellisuutta mittaavat testit.

"Olemassaolo on merkityksetöntä, jos elämällä ei ole tarkoitusta. Jos et tiedä, mitä henkilökohtaisesti haluat elämältäsi, pysähdy ja etsi vastausta. Muutos voi alkaa vain omasta itsestäsi, sillä muut saarnaavat sinulle sitä mikä heitä hyödyttää."

  • 5. painos; 70 sivua
  • Värillinen pokkari omakustannushintaan ja vapaa sähkökirja
  • Tekijänoikeusvapaa; kielet: englanti, heprea, suomi

Tämä kirja on vapaasti käännettävissä eri kielille!

Muita kirjoja

En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (kirjat) Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (kirja) Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (kirja) Superrikkaat ja rutiköyhät. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (kirja) Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (oppikirja) Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston omaelämäkerta (kirja) Kullattu kakkalapio. Satiireja. Kirjoittanut Päivi Kannisto (kirja) Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto Onnelliset yhdessä. Vapaa ja ilmainen parisuhdekirja aikuisille (vapaa kirja) Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (vapaa kirja) Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Global Nomads and Extreme Mobilities. Tohtori Päivi Kannisto (akateeminen tietokirja) Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. Tohtori Päivi Kannisto (väitöskirja) Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (väitöskirja, maksuton verkkolataus)