Onnelliset yhdessä

Parisuhdekirja

Onnelliset yhdessä on parisuhdekirja aikuiselle, joka kaipaa onnellista parisuhdetta ja hyvää seksiä. Se ohjaa etsimään vastauksia onnellisen parisuhteen taustalla piileviin kysymyksiin: ”Olenko onnellinen?”, ”Mitä minä haluan elämältäni?”, "Miksi meillä riidellään ja kuinka sen saa loppumaan?", "Voinko muuttaa toista?", "Miksi seurustelu ei etene?", "Mistä apu ennenaikaiseen siemensyöksyyn ja orgasmivaikeuksiin?", "Miten estetään seksielämän urautuminen?", "Koska on parempi erota?", "Miten irrottautua vahingollisista parisuhdekaavoista?" ja ”Mikä on minun elämäni tarkoitus?” Parisuhteen solmuja avataan Eric Bernen transaktioanalyysillä.

  • Ilmainen sähkökirja (PDF); 114 sivua
  • Vapaa epäkaupalliseen käyttöön (CC BY-NC-SA 1.0), 2007
  • Saatavana suomeksi, vapaasti käännettävissä eri kielille

Arto Teräs: "Onnelliset yhdessä havainnollistaa elämän makuisten esimerkkien avulla, miten omaksutut roolit ja asenteet ohjaavat ihmisten välistä vuorovaikutusta ja miten konflikteista voi selvitä. Terävä analyysi tarjoaa pohdittavaa niin ensimmäistä kumppaniaan etsiville nuorille sinkuille kuin jo pitkään parisuhteessa eläneille perheellisille, jotka haluavat panostaa onnellisuuteen. Seksuaalisuus ja seksin eri muodot ovat saaneet kirjassa oman lukunsa, jossa ei kierrellä ja kaarrella vaan mennään käytännönläheisesti suoraan asiaan."

Muita kirjoja

En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (kirjat) Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (kirja) Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (kirja) Superrikkaat ja rutiköyhät. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (kirja) Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (oppikirja) Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston omaelämäkerta (kirja) Kullattu kakkalapio. Satiireja. Kirjoittanut Päivi Kannisto (kirja) Takaportti. IT-trilleri. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (vapaa kirja) La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (vapaa kirja) Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Global Nomads and Extreme Mobilities. Tohtori Päivi Kannisto (akateeminen tietokirja) Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. Tohtori Päivi Kannisto (väitöskirja) Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (väitöskirja, maksuton verkkolataus)