Takaportti

Tietoverkkotrilleri

Karri Luomaa, Internetiä työkseen sensuroivaa poliisia kiristetään verkossa. Penkoessaan juttua hän törmää kansainväliseen lapsipornorinkiin ja verkkorikollisiin, jotka toimivat laeista ja eri maiden rajoista piittaamatta. Raja hyvän ja pahan välillä hämärtyy eikä kukaan meistä ole enää turvassa.

  • Kovakantinen kirja; fiktio, tietoverkkotrilleri; 205 sivua
  • EFFin tarjoushinta 5€
  • Kustantaja: Kustannus HD, 2009
  • Kieli: suomi

Jyrki Kasvi: "Takaportti todistaa, että nettimaailmasta on mahdollista kirjoittaa mehevästi ja ymmärrettävästi, koneiden näppäimistöjen kautta kommunikoiviin henkilöihin nojaten. Takaportin poliisit ja rikolliset eivät ole mustavalkoisesti hyviä tai pahoja,vaan loikkivat moraalisen harmaakortin vaaleilla ja tummemmilla alueilla kuten oikeat ihmiset."

Muita kirjoja

En kestä tätä enää! Viisi innoittavaa tarinaa oravanpyörän ulkopuolelta (kirjat) Hyvän elämän opas. Elämäntaidon helmiä eri puolilta maailmaa (kirja) Kuuma loma: Kuinka seksiturismi liikuttaa ihmisiä, rahaa ja tunteita (kirja) Superrikkaat ja rutiköyhät. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Vapaana elämisen taito. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Elämäni nomadina. Kirjoittanut nomadikirjailija Päivi Kannisto (kirja) Asiakaspalvelu. Tiedettä, taikuutta vai talonpoikaisjärkeä? (oppikirja) Platinainen pilvenreuna. Santeri Kanniston omaelämäkerta (kirja) Kullattu kakkalapio. Satiireja. Kirjoittanut Päivi Kannisto (kirja) Onnelliset yhdessä. Vapaa ja ilmainen parisuhdekirja aikuisille (vapaa kirja) Brasilia Bra$ilia! Satiirinen turistiopas brasilialaisille (vapaa kirja) La Habanera: Matkalla oravanpyörästä onnenpyörään (vapaa kirja) Free as a Global Nomad. Kirjoittanut Päivi ja Santeri Kannisto (kirja) Global Nomads and Extreme Mobilities. Tohtori Päivi Kannisto (akateeminen tietokirja) Global Nomads: Challenges of mobility in the sedentary world. Tohtori Päivi Kannisto (väitöskirja) Suolatut säkeet. Päivi Kanniston väitöskirja (väitöskirja, maksuton verkkolataus)